Velkommen!

– et unikt prosjekt som setter det gode liv i fokus.

30 eksklusive arkitekttegnede leiligheter, gangavstand til “alt”, og en bærekraftig profil gjør taarnet til et topp moderne tilskudd til Lillehammers boligtilbud.

Taarnet er et tverrfaglig, nøye gjennomarbeidet prosjekt som har satt funksjonelle løsninger og godt bomiljø i fokus. I utformingen av byggets leiligheter har arkitektene gitt alle 30 boenheter lys og utsyn fra minst to sider. Her er det vinduer fra golv til tak!

I Lillehammer Taarn er alt tilrettelagt for gode opplevelser både på hjemmebane og i lokalmiljøet. I Taarnets smørebu kan du preppe skiene før søndagsturen. Med Storgata og kulturinstitusjoner et steinkast unna, er det gode muligheter til å nyte kafélivet, butikker, konserter og alt annet som tilhører en urban livsstil.

Sentral beliggenhet gir mulighet til å tenke seg en bilfri tilværelse, eller mindre bilbruk og færre biler. Herfra går det offentlig kommunikasjon i alle retninger, med busser rundt om i lokalsamfunnet, og tog og buss til destinasjoner utover vårt distrikt.

Hvis du likevel har bil, tilbyr Lillehammer Taarn et topp moderne parkeringsanlegg i kjelleren. Her er det også mulighet for ladestasjon for elektrisk bil. Taarnet vil i tillegg bli utstyrt med en BMW I3 som du kan leie.

GAUTE STENSRUD, SIVILARKITEKT OG PARTNER I CODE ARKITEKTUR, ARKITEKT FOR LILLEHAMMER TAARN.

– Et essay om arkitektur og stedsforståelse

En dag på sensommeren 1989 er jeg på vei til Lillehammer stasjon. Jeg skal ta toget vestover til Bergen og begynne på Arkitekthøyskolen. I Storgata møter jeg en av byens kjente arkitekter.

– Arkitektstudiet? sier han, og legger til – er du helt sikker? … Det er et studie som krever mye erfaring og modenhet.

Den dagen tar jeg et farvel med Lillehammer. Jeg har vokst fra deg, tenker jeg mens jeg sitter på toget til Vestlandet.

I Bergen møter jeg medstudenter og lærere som snur opp ned på alle mine forestillinger om hva et hus eller et sted skal være. Skolens faglige overbygning er å utdanne selvstendige og samfunns-bevisste arkitekter som er villige til å ta ansvar som formgivere i et komplekst samfunn…

Les mer av arkitektens essay...

Kontakt oss gjerne.

 

Merete Fjeldavlie

Megler

Mob: +47 92 80 63 03
E-post: Merete.Fjeldavlie@dnbeiendom.no

DNB Lillehammer

Kirkegt. 72, Postboks 335
2601 Lillehammer