Usbl – En solid forretningsfører

Solid erfaring

Utbygger har valgt Usbl som forretningsfører for sameiet og gjennom et godt kundeforhold ønsker vi et langsiktig samarbeid.

Usbl vil også administrere opprettelsen av sameiet. Med Usbl på laget får styret og sameiet en samarbeidspartner med solid kompetanse, velprøvde rutiner og ikke minst tett og personlig oppfølging fra de ansatte i Usbl. Vi har solid erfaring fra flere nybyggprosjekter og vil være med på å sikre at sameiet og styret får en god oppstart. Forretningsførsel fra Usbl sikrer en trygg og solid drift av sameiet.

Litt om Usbl

Usbl har kontorer over hele Østlandet for å kunne være tett på våre kunder, og forvalter nærmere 60 000 boliger fordelt på ca. 1600 boligselskaper. Usbl har høy kundetilfredshet og leverer våre tjenester basert på konseptet «360 graders forvaltning med kunden i sentrum». Dette innebærer at vi har et fullverdig leveransespekter hvor kunden selv velger hvilke tjenester som skal utføres av Usbl . Dette konseptet gjør det mulig å tilpasse tjenesteomfanget til hver enkelt kunde etter hvilket behov sameiet måtte ha. Våre kunnskapsrike forvaltningsrådgivere vil sette seg godt inn i sameiets behov og raskt identifisere hvordan en optimal leveranse skal utføres. For Usbl er hver kunde unik.

I Usbl har vi alle tjenester samlet «under samme tak». Korte beslutningsveier gjør at kundene til enhver tid får levert avtalte tjenester til avtalt tid og gjør at styret kan være trygg på at de får bistand til alt de har behov for gjennom året, både nå og i fremtiden.

Foruten forvaltning- og regnskapstjenester leverer vi  prosjekt- og byggetjenester, forsikringsløsninger, drifts- og vedlikeholdsløsninger og har en rekke storkundeavtaler som gjør det lønnsomt og enkelt å være kunde av Usbl.

Gå til Usbl sin hjemmesideDersom du ikke er medlem i Usbl, meld deg inn her