Bo sentralt?

Kort sagt er alle lokale kulturelle høydepunkter i gåavstand.

Den urbane beliggenheten gjør det enkelt å benytte Lillehammers mange tilbud. Gågata er i seg selv en attraksjon i tillegg til kjente severdigheter som Maihaugen, Lillehammer kunstmuseum, kultur- huset Banken og Bjerkebæk.

Kort sagt er alle lokale kulturelle høydepunkter i gåavstand. Vi nevner i eng Lillehammer jazzfestival, dølajazz, Sigrid Undset, litteraturfestival, julemarked, Bondens marked, og alle aktivitetene i forbindelse med Birkebeinerarrangementene. Her kan du delta som frivillig i en velsmurt organisasjon, eller bare nyte livet disse arrangementene skaper i byen vår. Hos Visit Liillehammer nnes enda ere tips om aktiviteter: www.lillehammer.com

30

Arkitekttegnede

leiligheter

Yrende nabolag

Nærområdet

Lillehammer-regionen har omgivelser som gir energi. Frisk luft og snøsikker, vakker natur spiller en hovedrolle i livet til innbyggerne, ogermedpååfåossut.

Året rundt finnes det fantastiske muligheter for turer og opplevelser. Mesnaelva er en unik kilde til aktivitet og velvære, og et godt utgangspunkt for turer i nærområdet. Følger du elva oppover finner du Badedammen, Finnebrua, Svarga og ikke minst kanalen som åpner opp for ytterlige aktiviteter sommer som vinter. Tar du turen nedover elva kan du gå langs Lågen nordover og Strandpromenaden sørover, der det nnes treningsapparater, skatepark, volleyball og sommeraktiviteter. Gå eller sykle over den bilfrie Vignesbrua til båthavna, Skibladnerbrygga og ro- og kajakklubbens klubbhus. Mjøsisen benyttes som arena for mesterskap i langløp på skøyter, og Norges største innsjø benyttes også til fiske og bading. Høgskolen i Innlandet ligger bare en liten sykkeltur unna, med sykkelsti hele veien.

Våre egne, bynære skiløyper er unike og ligger i ett av landets mest snøsikre områder. Hva med en lys- løypetur, eller kveldstur med hodelykt i fullmåne i Ingalåmi-traseen? Mulighetene er mange, med milevis av godt preparerte løyper på Nordseter, Hafjell, Kvitfjell, Skei, og ikke minst Sjusjøen en liten busstur unna. Lillehammer Taarn vil da være den unike byhytta! Og når ut utflukten er vel overstått kan du enten “kokkelere” på ditt eget Taarn-kjøkken eller besøke en av byens mange gode restauranter.

Kontakt oss gjerne.

 

Merete Fjeldavlie

Megler

Mob: +47 92 80 63 03
E-post: Merete.Fjeldavlie@dnbeiendom.no

DNB Lillehammer

Kirkegt. 72, Postboks 335
2601 Lillehammer