Lillehammer Taarn er Mjøsbyens nye ikon og knutepunkt.

Det er lagt vekt på gode fellesområder, blant annet med en fantastisk takhage med 360 graders utsikt over Lillehammer. Her er det inspirerende og stimulerende omgivelser som skaper en god ramme rundt hverdagen!

Materialbruken er også med på å gjøre Lillehammer Taarn til et unikt prosjekt. Massivtre er et miljøvennlig og robust materiale uten skadelige avfallsstoffer. Med ekstra romslige boder, topp moderne toetasjes parkeringsanlegg, egen smørebod og flotte grøntområder legger Lillehammer Taarn opp til en komfortabel, praktisk og aktiv tilværelse.

Leilighetene i Lillehammer Taarn preges av moderne materialvalg og overflater som tilfredsstiller kravene til dagens kjøpere. Gulvvarme i alle rom hever opplevelsen av leiligheten og øker komforten.

Alle de 30 leilighetene har lysinnslipp fra to sider, noe som gjør at naturlig lys utnyttes bedre og øker utsyn. Nærheten til omgivelsene får du også gjennom leilighetens én eller to vinterhager, der den vakre utsikten kan nytes året rundt.

Kjøkken og garderobe

Kvalitetskjøkken etter dine ønsker

Til Lillehammer Taarn har vi valgt Norsk kvalitetskjøkken fra Strai. Det er tegnet en løsning til hver leilighet som leveres som standard til deg som kjøper. Kjøkkentypen som leveres heter ”Strai Komfort” . Standarden er hvitt, glatt, malt overflate.
Dette er et veldig bra kjøkken som har alle praktiske fordeler i tillegg til å være stilrent og tidløst. Vi har også lagt inn hvitevarer av god kvalitet i leveransen.
Kjøkkenet er det rommet i leiligheten som de fleste av oss har ønsker om å sette vårt eget preg på. I tillegg er jo behovene og ønskene forskjellige. Derfor har vi lagt opp til en tilvalgsmodell hvor du kan bytte ut, trekke fra, og legge til.

Strai har butikk i Lillehammer. Mette og hennes kolleger er klare til å hjelpe dere med skreddersømmen slik at du får akkurat det kjøkkenet du skal ha. Alle kjøperne blir invitert til individuelle møter hvor dere med kyndig veiledning får akkurat ditt kjøkken slik du vil ha det.

De fleste leiligheter leveres med fullt innglassede balkonger som fungerer som vinterhager selv om de ikke er isolert.

Innglassede balkonger

Skaper ett “ekstra rom” og ekstra romfølelse i alle årets sesonger. På en innglasset balkong kommer våren tidligere og høsten senere.
Under den varme årstiden kan innglassingen foldes helt ut til siden, og deretter kan du nyte den friske luften og solskinnet.

Vi har valgt LUMON balkonginnglassing. Her er en link til deres hjemmeside

Lumon (Ekstern)
Backe Oppland har hatt gleden av å være med å utvikle dette prosjektet sammen med byggherre og rådgivere.

Vi gleder oss!

Å finne gode og rasjonelle løsninger på spennende arkitektur og høye miljøkrav fra første strek, har vært veldig spennende. Prosjektet har mange nytenkende løsninger samtidig som grunnstrukturen er solid og velprøvd.
Vi gleder oss til å bygge det nye signalbygget i hjertet av Lillehammer, og å overlevere dette til begeistrede kunder når den tid kommer!

Leiebilkonsept

El-bil i garasjen som du kan leie.

Noen skritt fra heisen, vil denne spreke BMW ,El-bilen stå parkert. Ladet og klar til bruk. Bilen vil anskaffes og eies av utbygger som en prøveordning i 3 år. Du reserverer den enkelt og greit på en app., og betaler for den tiden du bruker. Prisen er ikke klar enda, men vi satser på en rimelig døgnpris hvor målet er en tilnærmet selvkost. Kanskje du kan bo i sentrum uten å eie egen bil ? Eller kanskje dere kan klare dere med 1 bil og leie El-bilen når dere trenger en bil til? Miljøvern og økonomi hånd i hånd.

Det blir mulighet for å leie parkeringsplass i Taarnets garasje.

Garasjeanlegg

Et automatisk parkeringsanlegg med tysk presisjon, levert av Metrisk as, som er skreddersydd og areale ektivt, brukervennlig og driftssikkert. Her kjører vi rett inn i egen
parkeringsbås, og slipper manøvrere inn i smale ganger og krappesvinger. Dette systemet vil ha lademulighet for el-bil og enkel fjernbetjening via brikke eller mobil-app.

Se film fra Metrisk (ekstern)
Uterommet

Takhage

Store deler av denne er til felles benyttelse, og gir 360 graders utsyn! Hagen vil bli inndelt i soner med pergola som gir god mulighet for ulike lune sitteplasser. De to øverst leilighetene vil i tillegg ha egen privat takhage.

Utsikt

360 graders utsikt over Lillehammer

Takhagen med sin panoramautsikt gir deg formidabel utsikt over Mjøsa, Lågen-delta, byen, det otte hoppanlegget, Balberg og ikke minst den otte solnedgangen over Gausdal.
Nyt livet på “toppen av Lillehammer”.

Kontakt oss gjerne.

 

Merete Fjeldavlie

Megler

Mob: +47 92 80 63 03
E-post: Merete.Fjeldavlie@dnbeiendom.no

DNB Lillehammer

Kirkegt. 72, Postboks 335
2601 Lillehammer